Top

Bestel snel een heerlijke borrelplank

Onze borrelplanken worden afgestemd op het aantal personen waarvoor besteld wordt. De samenstelling van de borrelplanken wisselt maar je kunt van ons altijd een heerlijk assortiment kazen verwachten waarbij elke plank opgebouwd wordt met een roodkorst kaas een witkorst kaas en een blauwader kaas.

Hoe groter het gezelschap, hoe meer soorten kaas er op de borrelplank te vinden zijn. Naast het rood , wit, blauw assortiment breiden wij de planken uit met oude kazen, mooie kaaskrullen van de Tête de Moine en bijvoorbeeld geitenkazen. Daarnaast gebruiken wij luxe vleeswaren zoals fuets, mooie salami’s, rauwe- en gerookte hammen. Om te knabbelen heeft elke borrelplank minimaal 2 soorten noten, 2 soorten fruit en hartige garnituur zoals augurkjes, olijfjes, of kapperappeltjes. Omdat het oog ook wat wil wordt elke plank mooi opgemaakt met kruiden en eetbare bloemen.

Wij wensen je alvast een smakelijk borrelmoment met jouw bestelde borrelplank!

De borrelplanken worden standaard geleverd op een disposable plank. Als dit gewenst is, kunnen we deze ook op een mooie houten plank leveren. Deze wordt dan op een later tijdstip weer opgehaald bij u thuis. Wij rekenen daar 2,50 voor.