Top

Bestellen

Bestel jouw borrelplank minimaal 1 dag van tevoren zodat wij de lekkerste producten voor je kunnen selecteren. Je kunt al een borrelplank bestellen vanaf 2 personen.

Laat ons ook weten of je een disposable, leen of koopplank wilt hebben. Onze prijzen zijn inclusief btw en bezorgkosten. De Borrel Traiteur planken wordt uitsluitend geleverd in Almere en Lelystad.

Wil je dezelfde dag nog een borrelplank bestellen? Neem dan even contact met ons op. om te kijken of dit geregeld kan worden. Wij zijn de moeilijkste niet

Bezorging

Alle producten worden binnen Almere en Lelystad gratis bezorgd. Wij bezorgen de borrelplanken standaard in twee tijdsvakken van 15.00 tot 17.00 en van 17.00 tot 19.00.

Bij de bestelling kun je aangeven welke tijd het beste uitkomt. Wil jij je bestelling toch vroeger ontvangen of je hebt speciale wensen, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn dol op oplossingen bedenken.

Op feestdagen hebben wij een extra tijdsvlak van 13.00 tot 15.00 toegevoegd.

Levering

Jouw bestelling wordt binnen het afgesproken tijdsvlak bezorgd. De borrelplank is mooi opgemaakt en klaar om gegeten te worden. We hebben we ervoor gekozen om deegwaren zoals crackers los mee te leveren in de verpakking om te voorkomen dat deze zacht worden.

De borrelplank is vers bereid en kan daardoor wel even buiten de koelkast bewaard worden. Mocht je de borrelplank toch nog even in de koelkast willen zetten dan is dat geen probleem, wij hebben daarmee rekening gehouden bij het formaat van de planken.

Heb jij voor 7 of meer personen besteld? Dan krijg je jouw bestelling automatisch op twee of meer planken geleverd. Dus aannemen en genieten maar, want borrelen doe je met aandacht voor elkaar!